Hoppa till sidans innehåll

AVK starkast i derbyt mot Ymer

18 OKT 2013 19:38
Alingsås VK tog en stärkande seger mot Ymer i andra omgången av division 1. Och segersiffrorna 3-1 (21-25, 25-22, 25-17, 25-13) satt extra skönt för flera av tjejerna i laget!
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2016 20:36

AVK innehåller ett antal spelare med historia i just Ymer, där bland annat Erika Fredriksson anslöt till AVK från Ymer inför den här säsongen. Därför satt vinsten extra skönt. En riktig lagseger måste jag säga. Vi vinner rättvist och spelade hela tiden vårt spel, är bra förberedda och jobbar fint i blocket, säger tränaren Michael Sörensen. Ymer var det något vassare laget i ett jämnt första set, men AVK varvade igång allt mer och tog hem både andra och tredje.

I början av fjärde set fick man sedan lite oväntad hjälp av Ymer själva. Deras tränare gjorde misstaget att lämna in fel laguppställning till domarna, så flera spelare tvingades att spela på fel positioner. Det var svårt i början och dem tog en tidig time out för att försöka få ordning på det säger Michael.

Men Alingsås var välförtjänsta av segern! Jättekul att även de spelare som fick sitta en del på bänken kommer in och verkligen levererar det dem ska. Vi spelar ett bra defensivt spel hela matchen avslutar tränaren Michael Sörensen. 

MATCHBETYG 

2) Alessandra Rosén

1) Erika Fredriksson

1) Karin Karlsson 

Skribent: Linda Pihlblad
E-post: This is a mailto link

untitled

 

Almekärrs Byggnads AB

 

Postadress:
Alingsås VK - Volleyboll
Linda Pihlblad, bergakungsgatan 34
44144 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0702952477
E-post: This is a mailto link

Se all info