Hoppa till sidans innehåll

Alingsås bjöd upp i sista matchen

16 MAJ 2016 20:26
Det blev tufft motstånd för Alingsås VK i säsongens sista match! Vi bjöd på en rolig publik match med långa spelsekvenser, säger Lina Nilsson
  • Skapad: 16 MAJ 2016 20:26

Det var framförallt i första och fjärde set som Alingsås VK klev fram och visade sin kapacitet. -Göteborg är ett riktigt bra lag, men när vi får ihop det så kan vi hota alla lag i serien. Under det första set stämde allting för oss. Det ärs ynd att inte den känslan fick infinna sig lite otare under säsongen, berättar tränaren Lina.

Göteborg höll en hög lägstanivå. Vi hade problem med deras centeranfall, de hade tunga servar som ställde till en del problem för oss.I det fjärde setet vann de med 26-24 och hade marginalerna på sin sida. Lite synd, hade varit roligt att pressa fram ett femte set.

Efter 14 spelade omgångar är säsongen över för alingsås vk som slutade på en femte plats med 23 poäng.

- Vi känner oss taggade till nästa säsong. Vi har 18 spelare i truppen, vilket är en väldigt bra bredd. Vi har alla förutsättningar att det ska bli riktigt bra. Under säsongen har vi haft lite för många dippar, något som vi hoppas slipa bort framöver. Det märks att truppen har utvecklats på bara några månader. Nästa säsong kan bli riktigt kul för oss.

 

RESULTAT : 1-3 (30-28, 16-25, 13-25, 24-26)

MATCHBETYG: 2) Mathilda Olausson 1) Carina Lundsgård, Emma Pihlblad

Skribent: Linda Pihlblad
E-post: This is a mailto link

untitled

 

Almekärrs Byggnads AB

 

Postadress:
Alingsås VK - Volleyboll
Linda Pihlblad, bergakungsgatan 34
44144 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0702952477
E-post: This is a mailto link

Se all info