Hoppa till sidans innehåll

Alingsås går från klarhet till klarhet

26 FEB 2014 21:34
Serieledarna Trollhättan är inget hinder för Alingsås! I lördags var det Trollhättan som fick känna på alingsåsarnas styrka. Mötet mellan dessa lag resulterade 3-0 till Alingsås.
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2016 20:36

I lördags mötte Alingsås serieledarna Trollhättan hemma i Nolhagahallen. Tjejerna var taggade för revansch. Vi var ett gott gäng på elva spelare med blandat av unga lovande talanger och lite mer rutinerade och erfarna spelare. Det viktigaste när vi möter ett lag är att det handlar bara om oss oavsett vilka vi möter på andra sidan.

Första set var jämnt där vi turades om att vara i ledning. Tjejerna spelade mycket bra med bra attityd och kommunikation på varje boll. Det är som vi nämnt i tidigare matcher, det viktigaste är att vi får en go och skön känsla och att vi får med den känslan in på plan.

I andra set gled hemmalaget iväg med hela 8-0. Men Trollhättan reste sig och kom snabbt ikapp. Vi tog en timeout vid 9-7 och snackade ihop oss, då fick vi en bättre ordning på spelet igen. Alingsås tog andra set med hela 25-17. Alingsås spel flöt på otroligt bra, vi hade bra mottag och mycket bra spel framme vid nät, hittade ytorna och la bollen på rätt plats. Tjejerna avgjorde matchen och tog hem tredje set med 25-21. 

Trollhättan har inte förlorat ett enda set förut men nu förlorade dem tre. Vi hade ett mycket bra centerspel som vi även hade tränat på mycket på träningen under veckan som gav resultat i helgens match. AVKs tränare berömmer hela laget men vill lyfta fram Jessica Nylén lite extra.

 

RESULTAT:

25-22 25-17 25-21 

 

1) Jessica Nylén

2) Frida Eriksson och Mathilda Olausson

Skribent: Linda Pihlblad
E-post: This is a mailto link

untitled

 

Almekärrs Byggnads AB

 

Postadress:
Alingsås VK - Volleyboll
Linda Pihlblad, bergakungsgatan 34
44144 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0702952477
E-post: This is a mailto link

Se all info