Hoppa till sidans innehåll

Alingsås möter Jönköping

03 JAN 2016 18:56
Alingsås VK åkte på säsongens första förlust borta mot Jönköping.
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2016 20:36

Alingsås tjejer var taggade att möta Jönköping. Vi mötte dem i höstturneringen där det blev en jämn kamp och alingsås vann tillslut. Jönköping har många bra spelare. Vi kom igång dåligt i första set, motståndarna tar ledningen med 14-10 men alingsås tuffar till sig och drar iväg och vinner första set med hela 25-18.

Andra set börjat jämnt, ställningen står 3-3 till båda lagen. Jönköping gör några bra anfall där alingsås har problem att ta. De tar ledningen med 8-5. Lina Nilsson som är vår passare överraskar motståndarna och lägger över bollen på andra slaget. Alingsås tjejer tog ytterliggare några poäng där även Emma Pihlblad gjorde några riktigt bra avslut. Det var långa bollar där båda lagen kämpade hårt. Lagen spelar jämnt och tillslut blir det 23-23. Men alingsås kunde inte ta de sista bollarna och motståndarna vinner andra set med 25-23.

Alingsås var lite ofokuserade, det var dåligt fotarbete, många bollar i backen. Jönköping tar ledningen med 18-14, tillslut blir det setboll för jönköping och dem vinner tredje set med 25-18.

Nu släpper vi tredje set och fokuserar på nästa säger Lina Nilsson. Tjejerna var mer på hugget, gladare och taggade. Jönköping ledde genom hela setet. Vi hade mycket egna missar. Motståndarna var duktiga och vi hade svårt att ta deras bollar. Jönköping vinner setet och därmed matchen med 3-1.

 

 

Skribent: Linda Pihlblad
E-post: This is a mailto link

untitled

 

Almekärrs Byggnads AB

 

Postadress:
Alingsås VK - Volleyboll
Linda Pihlblad, bergakungsgatan 34
44144 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0702952477
E-post: This is a mailto link

Se all info