Hoppa till sidans innehåll

Alingsås orkade inte hela vägen!

15 MAR 2015 14:26
Det blev ett femte sett även på hemmaplan mot Göteborgs United men denna gången gick det inte hela vägen för Alingsås tjejer. Motståndarna var strået vassare.
  • Skapad: 15 MAR 2015 14:26

För tabelledarna Alingsås VK blev GBG Uniteds tunga anfallsspel för svårt. Det blev ett femte och avgörande set där gästerna var snäppet vassare. Det har resurser, säger Lina Nilsson efter 2-3 i förlusten.

Alingsås VK hade möjligheten att stänga matchen i det fjärde setet, men i mitten av setet tappade laget fotfästet. -De hade mer tyngd i sitt anfallsspel. De var längre och slog hårdare. Vi har vår styrka i vårt försvarsspel, men deras offensiv visade sig vara lite bättre. Sedan saknade vi även en kantspelare som var bortrest, vilket ställde till det i vår uppställning, berättar Lina Nilsson.

En spelare som stack ut i Alingsås VK var Emma Pihlblad. Hon är otrolig duktig i siin defensiv och tar verkligen alla bollar. Hon skulle kunna bli ännu bättre i sitt anfallsspel. Hon glimtar till ibland, men jag hoppas det lossnar ännu mer framöver, avslutar Lina Nilsson.

 

MATCHBETYG:

2) Emma Pihlblad

1) Jessica Nylen och Mathilda Olausson

Skribent: Linda Pihlblad
E-post: This is a mailto link

untitled

 

Almekärrs Byggnads AB

 

Postadress:
Alingsås VK - Volleyboll
Linda Pihlblad, bergakungsgatan 34
44144 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0702952477
E-post: This is a mailto link

Se all info