Hoppa till sidans innehåll

ALINGSÅS VK o BLOCK ANORDNAR VOLLEYBOLLFEST!

30 JAN 2014 17:32
Lördagen den 15 januari anordnade Alingsås VK och VK Block en stor volleyboll fest i Östlyckehallen. På plats fanns det 15 lag för att göra upp.
  • Skapad: 30 JAN 2014 17:32

Det var ett så kallat västsvenskt sammandrag som stod på programmet när AVK och Block slog ihop sig. På plats i Östlyckehallen fanns 14 lag. Tio på damsidan och fyra på herrsidan och då bidrog AVK med två lag och Block densamma. Alingsås VK ställde med ett lite mer rutinerat lag, och ett med enbart yngre förmågor som förhoppningsvis snart börjar knacka på dörren till a-laget. 

-Man kan se dem som våra farmarlag. Det första laget kom trea totalt och det andra laget kom sist, berättar AVKs: Lina Nilsson. 
För damerna delades helgen upp i tre gruppspel med efterföljande slutspel, och det var Westan som drog det längsta stået. Alingsås 1 föll med 1-2 i sistt möte med vinnarna och 2-0 mot tvåan Falköping och blev därmed trea. 

Även VK Bjärke var med och tävlade men fick se sig besegrade med 0-2 mot såväl KFUM Göteborg och Alingsås 1. 

I herrklassen fanns alltså fyra lag med och två var från VK Block. Deras förstalag var det klart mest erfarna och dem vann också alla sina matcher och leder därmed i sammandraget ganska storta, berättar Lina Nilsson. Blocks andralag kom trea av fyra deltagande. Samarrangemanget mellan AVK och Block var ytterligare ett steg i rätt riktning mot en sammanslagning mellan de två klubbarna. 

Det var första gången vi arrangerade något tillsammans och allting flöt verkligen på jättebra. Vi hade grymt mycket folk i Östlyckehallen hela tiden och det var kul att äntligen få ordna ett sammandrag på hemmaplan, säger Lina Nilsson till sist.

Skribent: Linda Pihlblad
E-post: This is a mailto link

untitled

 

Almekärrs Byggnads AB

 

Postadress:
Alingsås VK - Volleyboll
Linda Pihlblad, bergakungsgatan 34
44144 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0702952477
E-post: This is a mailto link

Se all info