Hoppa till sidans innehåll

Falköping drog det längsta strået

26 JAN 2016 17:57
Trots en tung förlust blev omstarten för Alingsås VK en positiv historia enligt tränaren Lina Nilsson, en riktigt bra insats!
  • Skapad: 26 JAN 2016 17:57

Det var rätt på med hårdast motstånd men även den roligaste matchen på hela säsongen. Matchen blev otroligt jämn mellan två väl matchande lag. I slutändan skilde det inte mer än sex, sju bollar mellan lagen. Vi vann våra set med fem-sex bollar och motståndarna vann sina med ungefär samma så det var otroligt jämnt hela vägen. Det var även i femte set fram till 10-10 men sedan satte nerverna in och RIG Falköping kunde gå ifrån och vinna matchen. Det var en spännande 2 timmars match med många långa bollar mellan lagen.

- Vi vet vad vi kan i de lägena men så fort man blir lite spänd så missar man servemottagningarna, missar som man inte brukar göra, säger hon vidare. Tränaren valde att lägga träningen på en inte riktigt lika tung nivå, allt för attt hålla skärpan uppe, något som slog väl ut menar hon. -Vi ville göra vad vi kunde för att undvika dippar i matcherna som vi haft innan och jag tycker det föll väl ut. Man ska säga att RIG är jätteduktiga med flera bra tjejer från deras volleybollgymnasium. Jag är väldigt nöjd med matchen, det var en bra insats av alla men en spelare som ska ha lite extra beröm var Emma Pihlblad som gjorde en stark insats med stehårda slag, hon är väldigt viktig för oss berömmer Lina Nilsson.

 

MATCHBETYG                                             RESULTAT

2) Emma Pihlblad                                    (25-21, 15-25, 25-17, 18-25, 11-15)         

1) Linda Pihlblad

1) Mathilda Olausson

Skribent: Linda Pihlblad
E-post: This is a mailto link

untitled

 

Almekärrs Byggnads AB

 

Postadress:
Alingsås VK - Volleyboll
Linda Pihlblad, bergakungsgatan 34
44144 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0702952477
E-post: This is a mailto link

Se all info