Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "AVK föll i tre raka set"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

AVK föll i tre raka set


Alingsås VK:s nybygge kämpar vidare i vårettan. Mot Trollhättan spelade tjejerna stundtals bra, men fick ändå se sig besegrade i tre raka set. 

 

Efter setsiffrorna 22-25, 17-25, 22-25 säger tränaren Michael Sörensen att det såg bra ut när alla bitar börja falla på plats. - Det vi har pratat om är attityd och att slipa på våra servemottagningar. Vi låg under rejält i första set men vi var starka och spelade bättre och och hämtade nästan upp allt. Vi trodde verkligen vi skulle ta första set men Trollhättan var duktiga och vann med 25-22. 

I andra set började servemottagningarna matcha vår attityd och det blev en mcket jämn match. Vi spelade lika med Trollhättan i både andra och tredje set men i längden var hemmalaget det starkaste laget.

-Tyvärr håller vi oss inte till vår taktik, utan backar hem lite för långt när vi istället ska vara aggressiva. Men med spelets gång ser det bra ut och spelet stämmer. Det kan bli något riktigt bra av det här gänget, säger tränaren Michael.

Redan på torsdag spelar vi vår nästa match mot KFUM Göteborg. Då hoppas tjejerna på en ny chans till revansch.

 

RESULTAT: 22-25, 17-25, 22-25 

1) Karin Karlsson

2) Emma Pihlblad och Frida Eriksson  

Inga nyheter är skapade

untitled

 

Almekärrs Byggnads AB

 

Postadress:
Alingsås VK - Volleyboll
Linda Pihlblad, bergakungsgatan 34
44144 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0702952477
E-post: alingsasvk@gmail.com

Se all info